KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-10-13 13:15
Új szín a város gasztrónómiai palettáján
Címkék: Brix bisztró, gasztronómia, megnyitó, étterem
Hévíz - A fine dining és a bisztróhangulat jegyében nyitottak új éttermet Hévízen. A Brix Bisztró avatási ünnepségére a város elöljáróit és szállodaigazgatóit várták, hogy egy finom vacsora keretein belül vehessék szemügyre Hévíz legújabb éttermét.

Újragondolt fogásokkal és modern belső térrel várja vendégeit Hévíz új bisztrója a város szívében. A Brix bisztrót egy vacsora keretein belül avatták fel pénteken, ahová Hévíz város vezetőit és a szállodák igazgatóit várták.  A Hotel Bonvital égisze alatt működő étterem új vendégkört céloz meg, szélesítve ezzel a fürdőváros gasztronómiai kínálatát.  

„Ezzel az étteremmel tulajdonképpen meg akartunk valósítani egy olyan hiánypótló szolgáltatást, amiről azt gondolom, hogy Hévíz tekintetében még nem volt. A modern gasztronómiát, a fiatalos bisztró szellemiséget szerettük volna ide varázsolni egy olyan vendégkörnek, aki tulajdonképpen a szállodát is látogatja. A 30-50 éves vendégkörre építve egy fiatalosabb vonalat szerettünk volna megvalósítani.” - mondta Kovács Nikoletta, a Hotel Bonvital igazgatója.

A bisztró belső terében, a falon régi hévízi épületek fényképei kaptak helyet, míg a berendezés a modern kor szellemiségét tükrözi. Az étteremhez egy külső terasz is tartozik, így nem csak a szállóvendégeket, hanem bárkit várnak egy finom ebédre vagy hangulatos vacsorára. A vendégek között helyet foglalt a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetségének elnöke, Könnyid László is, aki szakmai szemmel tekintett az újonnan nyílt bisztróra.

„Ezek a fogások, és ezek az ételek egytől egyig valami különlegességet hordoztak, úgyhogy ezen az ízutazáson vagyunk most túl, egy fantasztikus környezetben, megfelelő enteriőrrel, és ami ma nagyon fontos, egy jól felkészült szakembergárdával. Egy étteremben lehet nagyon jó az étel, lehet nagyon jó a dekoráció, de ha a kiszolgálás nem kedves, akkor önmagában a termék nagyon nehezen lesz értékesíthető. Ma itt azt látjuk, és a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetségének elnökeként is azt látom, hogy egy vérprofi és nagyon felkészült csapat adja ezt a magas színvonalú szolgáltatást.” - tájékoztatott az elnök. 

A vacsoravendégeket és az érdeklődőket a Lobbanáspont tűzzsonglőrei szórakoztatták a bisztró előtt. Tüzes ördögbotot, égő legyezőket és parázzsal teli zsákot is felvonultattak a hévízi sétálóutcán. Az este további részében Rakonczai Viktor adott koncertet a Bix Bisztró teraszán.

Regman Karola - Keszthelyi TV            

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * nyolcszáztizennyolc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Isten nekünk háttal - napló a román háborúról 2018-02-21 16:14
Keszthely - Mesék felnőtteknek 2018-02-21 13:47
Keszthely - Köszöntötték az ápolókat 2018-02-20 17:30
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés