KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-02 14:54
A Balatonban mindig lehet fürdeni
Címkék: őscsobbanás, Balaton, hideg
Keszthely - Idén is balatoni fürdőzéssel búcsúztatták az óévet Keszthelyen. A Szigetfürdőnél ezúttal hét bátor vállalkozó mártózott meg a 3-4 fok körüli vízben. A keszthelyiekhez ezúttal Schirilla György egyik tanítványa is csatlakozott. A résztvevők nem csak a hideg víz jótékony hatásaira, hanem a balatoni fürdőzés összetartó erejére is fel kívánják hívni a figyelmet.

A hideg idő egyáltalán nem zavarja Volecz Imrét. A barátai által csak Mr. Rövid Gatyának becézett férfi mínusz húsz fokig egyáltalán nem érzi a hideget, így a 3-4 fok körüli Balaton sem okozott gondot neki.

„Ezt egy éve kezdtem el kinn a Balti-tengeren. Kimentünk egy Lettország – Magyarország mérkőzésre és tudni kell rólam, hogy én mínusz 20 fokig nem fázom és úgy voltam vele, hogy megnézzük, hogy mit tudunk, mit bírok és belementem a Balti-tengerbe. Utána megkerestem a Nemzet Rozmárját és csatlakoztam hozzá a Zagyvába és ott is csináltunk egy showtime-t” - nyilatkozta a fagytűrő férfi. 

Mr. Rövid Gatyához sorban csatlakozott a többi fürdőző. Összesen heten mártóztak meg az Őscsobbanáson. Népes publikum gyűlt össze a Szigetfürdőnél, hogy szemtanúja legyen a szokatlan látványnak. A fürdőzők azt vallják, hogy elsősorban mentálisan kell felkészülni egy ilyen mártózásra. Úgy vélik, hogy több jótékony hatása is van a hideg víznek, ezért ajánlják másoknak is a fagyos fürdőt. E mellett a program közösségi szerepét is erősíteni szeretnék. 

„Az összetartásra, barátságra hívjuk fel Rokkó társammal az emberek a figyelmét, meg hogy nem csak Karácsonykor, Szilveszterkor, hanem minden évben, nyáron is le kell jönni csobbanni együtt, sokan, barátságba, barátok között legyünk és érezzük jól magunkat egy kis itallal” - nyilatkozta Ferenczi Ottó, akit a legtöbben Gipsztigrisként ismernek.   

Természetesen az említett italozás sem maradt el. Pezsgős koccintással kívántak a fürdőzők mindenkinek boldog új esztendőt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötvenöt
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Összefogás a Soros szervezetek ellen 2018-01-19 17:37
Keszthely - Új képzés indul a Georgikonon 2018-01-19 17:36
Cserszegtomaj - Önálló bölcsődével, új orvosi rendelővel és tájházzal bővülhet Cserszegtomaj 2018-01-19 15:47
Keszthely - Metsszük a szőlőt vagy ne? 2018-01-19 10:34
Keszthely - Írók a Sétatéren 2018-01-18 18:30
Hévíz - Kedvezményesen pihenhetnek a belföldi turisták télen 2018-01-18 18:24
Keszthely - Rég volt ilyen kedvező a hosszúhétvégék alakulása 2018-01-17 16:57
Keszthely - Növényvédelmi Fórum Keszthelyen 2018-01-17 12:32
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés