KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-10 11:07
Újévi pohárköszöntő Hévízen
Címkék: fogadás, műsor, pohárköszöntő
Hévíz - „ Sikert és eredményeket csak összefogással tudunk elérni,de ahhoz szükség van a kemény és elhivatott munkára, az innovatív gondolkodásra,felkészült munkatársakra és én úgy gondolom számunkra ezek a lehetőségek adottak – mondta Papp Gábor Hévíz polgármestere a újév-köszöntő beszédében ,melyet a Városházán tartottak január 9-én délben.

Szakonyi Milán előadásával fogadták a hévízi Városházán az újévi fogadásra érkezőket, majd a jelenlévők közösen elénekelték a Himnuszt. Papp Gábor, a város polgármester évértékelő beszédében kiemelte,hogy 2017. volt az az év amikor beérni látszottak  az előző évek munkájának eredményei. Papp Gábor beszámolt további külföldi kapcsolatok ápolásáról, kiépítéséről valamint a közös projektekben való részvételről. Kiemelte,  továbbá:"Hévíz ismét tovább lépett, hiszen turizmusateljesítette a hozzá fűzött reményeket: a szálláshelyeken a megelőző évinél 12 százalékkal több, várhatóan mintegy1.200 ezer vendégéjszakát regisztrálhatunk.Ezzel a város vélhetően továbbra is biztosítja előkelő első helyét az ország leglátogatottabb vidéki településeinek listáján."

Papp Gámor fontosnak tartotta kiemelni beszámolójában,hogy a kulturális program kínálat  és a folyamatos fejlesztések , beruházások is vonzóvá teszik a 25 éves várost. Hévíz a terveit, döntéseit nem csak a városra koncentráltan, hanem az egész térség és az ország fejlesztési terveivel összhangban határozta és határozza meg a jövőben is, de sikert és eredményeket csak összefogással tudunk elérni–emelte ki  Papp Gábor. A nagy beruházásokkal kapcsolatban a következőket mondta:"Év végén nagy fába vágtuk a fejszénket: hozzáláttunk aváros főutcájának felújításához. A feladat nagyon nagy, de az eredmény, úgy gondolom, hogy majd magáért beszél,mert nem csak hogy a szükséges útburkolati felújításokat végezzük el, hanem teljes közműfelújítást, járdaszélesítést, parkoló építést és a zöldfelületek cseréjét is megvalósítjuk. Mindezt tesszük télen, hiszen a célunkaz, hogy még az idei fő turisztikai szezon elején átadásra kerüljön a megszépült főutca, amely a város vérkeringésének legfőbb ere."

Elmondtra továbbá, hogy Sármellék üzemeltetése, fejlesztése további lehetőségeket biztosít a turizmus szereplőinek.

Manninger Jenő a térség országgyűlési képviselője az újévi fogadáson  arról  beszélt,hogy Hévíz sikere az lakosság munkájának, a közös gondolkodásnak is köszönhető. A térségbe, az idegenforgalomba eddig is és a jövőben is jelentős összeget kíván fordítani a kormányzat.

Az  év első partner találkozója Hévízen sikeres új évet kívánva, koccintással és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Hegedüs Éva- Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * nyolcvanegy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés