KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-11 16:18
A betegbiztonság növelésére törekszik a Keszthelyi Kórház
Címkék: kórház, pályázat, betegbiztonság, betegazonosítás, fertőtlenítés
Keszthely - 195 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatás nyert a Keszthelyi Kórház. Az összeget a betegbiztonság növelésére fordítják majd, így egységes betegazonosító rendszert vezetnek be és a kórházi fertőzések megelőzésére szolgáló eszközöket vásárolnak majd. A keszthelyi pályázattal egy időben a hévízi Szent András Reumakórház is hasonló támogatásban részesült.
Sin embargo, el tribunal australianoimitacion tiene laugg zapatillas baratas opini?n:botas esquimales baratas las botas de piel de oveja de piel de oveja “ugg” est?n hechas de t?rminos gen?ricos.imitacion ugg baratas.html Ahora, Australia no puede proteger el nombre, cualquiera puedebotas ugg baratas ser libre de vender botas UGG all?. Rolex wurde 1963 in der Generalversammlung geboren,es sei denn,replik rolex uhren die Rolex Daytona, Daytona USA und die Veranstaltung, die endgültige Auswahl für den vorgesehenen Zeitfahren der Rolex-Uhren,rolex replica werden zusammenfallen, die Quelle der Daytona-Serie, Rolex Experience 53 Jahre der Geschichtesind immer noch replica uhrendas klassische Design des Jahres, und Rolex war schon immer die Stillinie, anstatt die Entwicklung der iterativen Evolution, ist die Wartung von Rolex der Hauptgrund für viele der Klassiker.

Most még a régi fertőtlenítőket használják a kórház belgyógyászati osztályán. Az új pályázatnak köszönhetően azonban ezeket is új, érintésmentes eszközökre cserélik. Emellett az osztályok bejáratánál is elhelyeznek kézfertőtlenítőket a látogatók számára az esetleges fertőzések megelőzése érdekében. Az osztályokon helyet kapnak olyan új, plazmatechnológiás berendezések is, amelyek lehetővé teszik a kórház levegőjének tisztítását.

„Fognak osztályokra kerülni olyan berendezések, amelyek a levegőnek a fertőtlenítését fogják szolgálni. Tehát a kórházakban fordulnak elő azért fertőzések, ezeknek a megelőzésére szerettük volna ezeket a gépeket, amelyeket be fognak tolni egy kórterembe vagy éppen a folyósóra, és annak a levegőjét fogják fertőtleníteni.” - mondta Lukácsné Turbéki Beáta, a Keszthelyi Kórház ápolási igazgatója.

A pályázat másik fontos pillére egy új betegazonosító rendszer bevezetése. A vonalkóddal ellátott karszalagok lehetővé teszik a fekvőbetegek nyomon követését, és a pontos adatrögzítést is. Dr. Kvarda Attila, a kórház főigazgatója elmondta, az intézmény régi álma volt, hogy ez a típusú azonosító rendszer megvalósulhasson, hiszen ez nagyban megkönnyíti mind a betegek, mind pedig a dolgozók életét.

„Aki bekerül a kórházba, ő olyan azonosító szalaggal kerül majd ellátásra, hogy a kórházi bent tartózkodása alatt az útja az végig követhető lesz. Tehát, hogy a kijelölt, megjelölt, elvárt szakvizsgálatokon megjelenik-e, ami nem csak a beteg számára fontos, hogy tudja, hanem az adott szakvizsgáló helynek is fontos, hogy mikor kell várnia a beteget. Így azt gondolom, hogy sokkal gördülékenyebbé tud válni a betegellátásunk.” - tájékoztatott a főigazgató.

Keszthely mellett a hévízi kórház is nyert támogatást mintegy 186 millió forint értékben. Itt is megvalósul az új betegazonosító rendszer, és új, a fertőzések megelőzését és visszaszorítását célzó berendezéseket is telepítenek. A két intézményt célzó fejlesztések várhatóan 2018 decemberére valósulnak meg.

Regman Karola - Keszhelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kettőszázhetvenhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés