KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-12 11:05
Sikeres évet zárt a színház
Címkék: Balaton Színház, szakkör, programok, előadás
Keszthely - Kiváló évet zárt 2017-ben a Goldmark Károly Művelődési Központ és Balaton Színház. Tematikus hetekben gondolkodtak, így csaknem minden hónapra jutott egy-egy, a közérdeklődést jobban felkeltő téma. A programok a kívánt látogatottságot is hozták. Az intézmény évek óta jól összekovácsolt személyzettel dolgozik, így idén is sikerült elnyerni a “Családbarát munkahely” címet.
We love kicks at Bossluxury, and love nike especially,nike air max 93 pas cher They are brining back a huge treat!nike requin pas cher Even though it was launched about ten years ago, the Nike Air Max 1 Atmos “Elephant” sneakers have remained one of Nike’s most sought-after models. In order to celebrate the famous Air Max technology,par cher air max 90 the company has decided to call on the vote of its fans, and the Air Max 1 Atmos came out on top in the 2016 “Vote Back” campaign, which prompted Nike to release a special edition. Sin embargo, el tribunal australianoimitacion ugg baratas outlet tiene la opini?n:botas esquimales baratas lasbotas online baratas botas de piel de oveja de piel de oveja “ugg” est?n hechas de t?rminos gen?ricos. Ahora, Australia no puede proteger el nombre, cualquiera puede ser libre de venderugg baratas botas UGG all?.

Tavaly tizenhat új szakkört, klubot sikerült indítani. Ezek a programok több, mint ötszáz fő számára biztosítottak tartalmas időtöltést. A Goldmark Károly Művelődési Központ és Balaton Színházban olyan szakkör is működik [fafaragó], ami rekord ideje, negyven éve létezik. Nyolc tábort szerveztek 2017-ben. Ezekben több, mint kettőszáz gyerek számára biztosítottak programokat, ami nagy segítség volt a dolgozó szülők számára.

"Az ismeretterjesztő alkalmaink száma 118 alkalom volt, több mint 600 fő látogatta ezeket az előadásokat. Ezek többnyire ingyenes előadások voltak. A szórakoztató rendezvényeinket hogy ha nézem, akkor ebben természetesen bent vannak a beltéri és a turisztikai rendezvények, 216 darab szórakoztató rendezvényt szervezünk. Ez ugye az egész éves viszonylathoz képest nem egy kis szám. Erre több, mint 56 ezer ember jött el, úgyhogy Keszthely lakosságát mondjuk megkétszereztük a nyári rendezvényeken." - mondta el Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója.

Jelentős esemény volt a városban a Város Napja, valamint a Helikon 200 című rendezvénysorozat, amit az első helikoni ünnepség évfordulója alkalmából rendeztek. Harmincöt kültéri és beltéri koncertet rendeztek Keszthelyen. Többnyire nagy nevű előadókkal sikerült leszerződni, így ezekre a programokra több tízezer ember látogatott el. A költségek egy részét pályázatból sikerült finanszírozni.

"A színházi előadásaink száma meghaladta az 50 előadást, erre több, mint tizenhatezer-nyolcszáz néző váltott jegyet. Voltak természetesen bérleten kívüli előadásaink. Nagy örömmel mondhatom el azt, hogy a bérletes előadásainkra az összes bérletet eladtuk a 2017-18-as évadra, ami azt jelenti, hogy egyre jobb előadásokat sikerül elhozunk Keszthelyre." - tette hozzá Csengei Ágota, igazgató.

Csengei Ágota úgy fogalmazott: az idei év nem lesz rosszabb, mint a tavalyi. Mindent megtesznek azért, hogy a keszhelyi és a városkörnyéki lakosság, nyáron pedig a turisták is megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő programokat.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kilencvenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés