KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-12 11:30
Parkolás: január a türelmi hónap
Címkék: parkolás, bérlet, parkolási díj, parkolóautomata, VÜZ Kft.
Keszthely - Azok számára, akik éves bérlettel parkolnak Keszthelyen, január a türelmi hónap az idei jogosultság megváltására. Még több, mint két hét áll tehát rendelkezésre ahhoz, hogy ezeket beszerezzék mindazok, akiknek szükségük van rá. Az éves bérletek árai nem változtak.
Rolex wurde 1963 in der Generalversammlung geboren,es sei denn,replica uhren die Rolex Daytona, Daytona USA und die Veranstaltung, die endgültigerolex replica Auswahl für den vorgesehenen Zeitfahren der Rolex-Uhren,replica uhren werden zusammenfallen, die Quelle der Daytona-Serie, Rolex Experience 53 Jahre der Geschichtesind immer noch das klassische Design des Jahres, und Rolex war schon immer die Stillinie, anstatt die Entwicklung der iterativen Evolution, ist die Wartung von Rolex der Hauptgrund für viele der Klassiker.

Minden úton lévő autó egyszer célba ér és a sorfőrje leparkol. Az otthoni garázs kivételével jobb, ha máshol figyelmesek vagyunk, ennek van-e költsége. A fizetős övezetekben a fenntartó jól látható táblákon jelzi ezt, de az út mellé kihelyezett parkolóautomata is jelzésértékű. Keszthelyen a VÜZ Nonprofit Kft. látja el a parkolással kapcsolatos feladatokat és az autósok számára egy színes térképpel is rendelkezésre állnak, ami irodájukban is megtalálható. Jantász Ferenc  Parkolási és Piac részlegvezető elmondta: az autósok egyre nagyobb számban érkeznek kiváltani az idei parkolási bérletüket.

"2018. januárjától ismételten megkezdtük a parkolási bérletek kiadását. Tudni kell a tavalyi éves bérletekről, hogy azok minden esetben január 31-ig le fognak járni. Ezért kérjük az ügyfeleket, hogy mindenki legkésőbb eddig az időpontig a bérlethosszabbítás miatt érkezzen be hozzánk a piactéri ügyfélszolgálatunkra. A bérletek kiadásához - éves bérletekre gondolok - szükséges lesz mindenképpen egy adóigazolást kérni Keszthely város önkormányzatának adóosztályától. Illetve szükséges lesz hozzá a forgalmi engedély és a lakcímkártya is egyaránt." - mondta el Jantász Ferenc, a VÜZ Nonprofit Kft. Parkolási és Piac részlegvezetője.

Az éves bérletek színe jelzi a zónákat illetve azt a jogosultságot, amit az adott gépjárműre megváltott a tulajdonosa. Az éves bérletek árai nem változtak. A helyi képviselő-testület évek óta nem emeli a díjakat, így a parkolás végeredményben minden évben egyre kevesebbe kerül.

Jantász Ferenc elmondta még: "2018-ban nem változtak sem a parkolási díjak, sem a parkolási bérletek árai. Ahogyan a korábbi években is megszokhatták az ügyfelek, 6800 Ft-ért váltható Keszthely város díjköteles parkolóira egy éves parkolási bérlet, ami következő év január 31-ig érvényes lesz. Aki Keszthelyen dolgozik vagy Keszthelyen iskolába jár, iskolalátogatási vagy a munkáltatói igazolás bemutatásával 13000 Ft-ért válthat egy ugyanilyen éves bérletet."

Az autósok egymásnak adják a kilincset a piactéren található parkolási irodában. A kimutatások szerint évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy éves bérletet váltanak. Így egyrészt jóval egyszerűbb a parkolás, másrészt jóval kedvezőbb áron vehetik igénybe a szolgáltatást. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kettőszáztizenkettő
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés