KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-18 18:20
Kedvezményesen pihenhetnek a belföldi turisták télen
Címkék: tófürdő, pihenés, tél, wellness, gyógyászat
Hévíz - Kedvezményesen pihenhetnek a téli időszakban a vendégek a hazai szállodákban és gyógyfürdőkben. A Magyar Turisztikai Ügynökség egy hónapon át tartó kampányt hirdetett, amelynek célja, hogy élénkítse a belföldi, téli turizmust. Az akcióhoz több, mint kétszáz szálláshely és fürdő csatlakozott.

A 27 fokos vízben télen is kellemes a fürdés a hévízi tóban. A Tófürdőben is sokan pihennek az ünnepek után, a vendégek nagyobb része magyar. A pihenni vágyók többsége visszajáró vendég, akik asz ország minden pontjáról érkeznek kezelésekre vagy kikapcsolódni.

„Hegyesdről jöttem, ez Veszprém megyében van, Tapolcától nem messze. Viszonylag közel vagyunk, és gyönyörű ez a hévízi tó minden évszakban. Amikor tudunk, akkor eljövünk ide, ha más nem, havonta egyszer ebben a szezonban, de akkor is.” - mondta az egyik vendég, Szabó Gabriella.

„Először vagyok itt úgy, mint fürdőző, és fantasztikus élmény volt az, hogy 13 óra és 13:15 között egyedül voltam itt kint a tófürdő részén. Ez azért már valami, hogy egy ilyen havas tájban, egy ilyen hatalmas tóban egyedül lenni, és úgy úszkálni ebben a vízben. Ez nagyon-nagyon érdekes élmény volt.” - mesélte egy másik pihenő, Fridély László.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a téli kikapcsolódás és az egészségturizmus és a gyógyvíz népszerűsítésére céljából indított egy kampányt hétfőn, amelyhez több mint 200 szálláshely és fürdő csatlakozott, köztük a hévízi Tófürdő is. A gyógykomplexum vezetősége minden évben kedveskedik valamilyen akcióval a vendégeinek, így idén is kedvezményekkel várják a pihenni vágyókat.

"A 10 órás bérlet mellé plusz három óra tófürdőben tartózkodást ajándékozunk a vendégeinknek. Így egy kicsit több idejük van pihenni, azt gondolom, hogy ez a téli időszak a legalkalmasabb arra, hogy fel tudjunk töltődni illetve pihenni. Gyönyörű természeti környezetben, csendben, nyugalomban ezt most megtehetik a vendégek.”  - tájékoztatott Horváth-Czene Alexandra, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház tófürdő vezetője.

Emellett egy városi akcióhoz is csatlakozott a Tófürdő, ennek keretein belül a három órás jegyhez egész napos belépőt kapnak ajándékba a vendégek. A turisztikai ügynökség a kampánnyal azt szeretné elérni, hogy minél többen vegyenek részt téli belföldi pihenésen, hiszen elmondásuk szerint hazai turizmus nélkül nincs beutazó turizmus sem.

Regman Karola - Keszthelyi TV               

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázkilencvennyolc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés