KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-25 17:08
A Jobbik válaszokat vár
Címkék: Jobbik, migráns, Weller-Jakus Tamás
Keszthely - Tiszteljük meg az embereket! – ezzel a címmel tartottak sajtótájékoztatót a Jobbik politikusa szerdán. A párt országgyűlési képviselői nyílt levélben tesznek fel kérdéseket a megye kormánypárti képviselőinek, arról a 2300 bevándorlóról, akiket szerintük az elmúlt két és fél évben titokban telepítettek be Magyarországra.

A Jobbik politikusai elmondták, hogy kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra az elmúlt két és fél évben. Benke Richárd a Jobbik zalaegerszegi jelöltje kifejtette, hogy a titokban elvégzett betelepítések mellett pedig bevándorlás ellenes kampányt folytat a kormány.

„Mindezek annak a tükrében felháborítóak, hogy miközben a fiatalok döntő többsége, gyakran százezres nagyságrendben külföldre vándoroltak, egy részük sajnos tervezi is, hogy külföldre fog menni tanulmányai után. Ezeknek a fiataloknak, honfitársainknak a magyar kormány érdemi segítséget, lakhatási támogatást nem, vagy csak elenyésző mértékben tud adni. Mindeközben, ahogy a hírekben is olvashattuk ezeknek a letelepített migránsoknak több tízmillió forintos értékben lakhatási támogatást biztosít” - nyilatkozta Benke Richárd. 

Hogy tisztázzák, hol vannak most a betelepített személyek, kik ők és mit csinálnak, nyílt levélben kérdéseket intéznek a megye kormánypárti politikusaihoz. Weller-Jakus Tamás kihangsúlyozta, hogy sajtótájékoztatójuk apropóját Manninger Jenő országgyűlési képviselő és Ruzsics Ferenc polgármester pénteki sajtótájékoztatója adta, melyen bejelentették, hogy a járás polgármestereivel csatlakoztak a bevándorlásszervező irodákkal szembeni összefogáshoz. A jobbikos politikus szerint a sajtótájékoztatón említett törvénycsomagban nagy az ellentmondás.

Weller-Jakus Tamás: „Amikor arról beszélnek ebben a törvénycsomagban, hogy az illegeális migrációt szervező szervezeteket szeretnék adóval, illetékkel súlytani. Ez, hogy megnézzük megnézzük akár a régi, akár az új Büntető Törvénykönyvet, ez egy olyan jogi fogalom, amit úgy hívnak jelenleg is, hogy embercsempészet. Az embercsempészet pedig mivel bűncselekmény, nem adóztatni kellene, hanem büntetni.” 

A Jobbik politikusai hozzátették: a bevándorláson és Soros kampányon kívül ideje lenne az érdemi problémákról is beszélni. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kilencszáztizenhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés