KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-05 16:11
A lánykéréstől a nászútig
Címkék: esküvő kiállítás, Balaton Színház, szertartás, házasság
Keszthely - Ötven kiállító várta idén az esküvőre készülőket a 10. Esküvő Kiállításon. A házasulandók a lánykéréstől a nászútig kaphattak tanácsokat, és egy-egy szolgáltatást is megrendelhettek. A színházteremben beszélgetésekkel és divatbemutatóval is kedveskedtek e vendégeknek.

Látványosan megterített asztalok és szebbnél szebb ruhák fogadták a látogatókat a Balaton Színházban. Az Esküvő Kiállítás a kezdetek óta nagy érdeklődésre tart számot, hiszen a házasodni készülők a szertartástól kezdve a lakodalom végéig kaphatnak ötleteket, tanácsokat a kiállítóktól. A párok mindannyian egyetértenek abban, hogy a program nagy segítséget nyújt a szervezésben.        

„A mi esküvőnk 2019 április 27-én lesz, úgyhogy még messze van, de úgy gondoltuk, hogy idén már szeretnénk elkezdeni a szervezést. Külsősöktől is hallottuk, hogy jó, hogyha előbb kezdjük a szervezkedést, így van idő kibontakoztatni azt, amit mi szeretnénk. Még csak most jöttünk, de kaptunk jó ötleteket, úgyhogy hasznos volt.” - mondta az egyik résztvevő, Szili Georgina.

A színház földszintjén virágboltok, dekoratőrök, fényképészek és nyomdák is bemutatkoztak. A nagyteremben a kiállítók lehetőséget kaptak egy rövid beszélgetésre is, de több más programmal is várták a résztvevőket. Az elmúlt években itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szertartásvezető, ezzel is megismerkedhettek a látogatók.

„Míg az anyakönyvvezetőt kötik a hivatali szabályok, illetve a jogszabályok, és időben is kötöttebb, helyszínben is kötött, addig egy szertartásvezetőt bárhova el tud hívni az ifjú pár, hogyha szeretné, hogy egyedibb legyen maga az esküvő. Ez egy nagy nap, ez csakis róluk szól, és mindenki azt szeretné, hogy minden körülöttük forogjon, és minden róluk szóljon.” - emelte ki Dr. Sorok Biri szertartásvezető.

A Simándy teremben nagy népszerűségnek örvendtek az ékszerészek. Csak úgy, mint a dekorációban vagy a ruhában, a karikagyűrűkben is évről évre változnak a trendek. Sokan az apró köves, mások pedig a mintás gyűrűket részesítik előnyben, de az egyszerűbb ékszerek is keresettek.        

„Nagyon vegyes egyébként, amit keresnek az emberek. Általában inkább a hagyományosabb gyűrűket keresik, vagy a nagyon extrémeket. Ez tényleg nagyon vegyes.” - tájékoztatott Vimmer Lilla, ékszerész.

Az esküvői kínálatból természetesen nem hiányozhattak a sütemények sem, amelyeket nem csak megcsodálhattak, de meg is kóstolhattak az érdeklődők. Az esküvőre készülő párok nem csak tájékozódhattak a legújabb trendekről, hanem egy-egy szolgáltatás megrendelésére is volt lehetőségük. Idén rekordszámú kiállító várta az érdeklődőket a Balaton Színházban.

„Nagyon örülünk annak, hogy 10. alkalommal szervezhetjük meg, és a 10. alkalomhoz hozzátartozik az, hogy soha nem volt ennyi kiállítónk. 50 kiállítót köszönthettem itt ma a házunkban, ami azt jelenti, hogy már tényleg nagyon messze elment a híre, hiszen Budapestről vannak többen, Nagykanizsáról, Zalaegerszegről, Zala megyéből több vállalkozónk van, Kaposvárról is. Én úgy gondolom, hogy ez bizonyítja azt, hogy tényleg létjogosultsága van ennek a rendezvénynek.” - hívta fel a figyelmet Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója.

Az egész napos programon senki nem maradt ötlet és segítség nélkül, hiszen a szervezők és az 50 kiállító gondoskodott arról, hogy az lánykéréstől a nászútig mindenre kínáljanak lehetőséget.                

Regman Karola - Keszthelyi TV                    

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hétszázkilencvenkettő
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés