KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-06 15:39
Sportoltak és jótékonykodtak
Címkék: labdarúgás, jótékonyság, teremfoci
Keszthely - 11 csapat részvételével tartottak jótékonysági célú labdarúgó teremtornát vasárnap. A program teljes bevételét egy zalavári család részére gyűjtötték össze a szervezők. A résztvevő amatőr csapatok győztesei kupában részesültek.

12 órán keresztül mérkőztek egymással a csapatok a Csány-Szendrey iskola tornacsarnokában. A környező települések amatőr focistái nem csak a játék öröméért gyűltek össze, számukra is fontos volt ugyanis, hogy a programmal segíthettek a bajba jutott családon.

„Szabó Zoli barátom, a főrendező keresett meg, hogy történt sajnos ez a tragikus dolog, hogy szilveszterkor leégett egy jó barátjának a lakása. Mi is focisták vagyunk, egyértelmű, hogy ahova tudunk, mi is megyünk focizni. Pont téli felkészülésünk van, és a legjobbkor jött nekünk is ez a torna. Összeálltunk, és egy jót játszottunk, tovább jutottunk, és várjuk a délutáni mérkőzéseket.” - mondta a Gyenesdiás Kinizsi SK labdarúgója, Halász László.

A tornán ugyan osztottak kupákat és helyezéseket is, a sportolók mégis barátokként tekintettek egymásra. A mérkőzések állását nyomon követte Sülecz Zirkó is, akinek tavaly év végén vált lakhatatlanná a zalavári háza, amelyben édesanyjával élt. Az összefogás és a segítség nagyon sokat jelent a számára.          

„Nagyon nagy segítséget, és mindenkinek köszönöm, köszönettel tartozom mindenkinek.” - emelte ki Sülecz Zirkó.

A család az elmúlt egy hónapban is több segítséget kapott, barátai azonban fontosnak tartották, hogy minden lehetőséget megragadjanak, amivel támogatni tudják őket. A jótékonykodás mellett a program fontos célja a sport népszerűsítése is. Emellett szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a sport által segíteni is lehet másokon.

„12 csapat vesz részt a tornán elvileg. Egy nem érkezett meg sajnos. A helyi csapatok, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás, Sármellék, Zalavár, Karmacs, és hasonló környékbeli települések.” - tájékoztatott a főszervező, Szabó Zoltán.

A sporteseményen 110 ezer forintot gyűjtöttek össze, a torna fővédnöke Nemes Klára volt. Azok, akik úgy érzik, hogy szeretnének segíteni a szerencsétlenül járt családon, a zalavári polgármesteri hivatalban kaphatnak információt és bővebb felvilágosítást.

Regman Karola - Keszthelyi TV                 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kettőszázhatvannyolc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés