KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-19 18:06
Láncreakció és eszperente versek
Címkék: Szerelmes kalandtúra, játék, Házasság hete, párkapcsolat
Keszthely - Ismét elstartolt a Szerelmes kalandtúra. Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő program célja, hogy a párokat kimozdítsa a hétköznapokból, és játékos formában kínáljon nekik közös kikapcsolódási lehetőséget. A feladatok teljesítését idén is útlevéllel igazolhatják a résztvevők.

Többek között ilyen programokkal várták  tavaly a Szerelmes kalandtúra résztvevőit. A rendezvény idén is a Házasság hetéhez kapcsolódóan indult útjára pénteken. Bár a játék teljesítői egy nyereménysorsoláson is részt vesznek a program célja mégis az, hogy a párok tudatosan fordítsanak időt az együttlétre, a közös és tartalmas programra. Az idei túra egyik feladata a közös tárgyalkotás, erre a cserszegtomaji Kultúrházban kerül majd sor.

„Bútorfestés technikával egy kis ládikót fognak készíteni. A férfiak fogják összeácsolni egy készen kiszabott faanyagból, alapozni, a nők pedig – vagy a hölgyek – egy mintát fognak rá tervezni. Viszek majd sablonokat is, de én azt szeretném, hogyha mindenki a saját kis motívumkincsét elő tudná keresni és abból építkezve egy szép kis ládikót készítenének együtt.” - mondta az egyik résztvevő, Hardiné Partics Edina.

A túra ötlete a Szegedi Család Központban fogalmazódott meg először. Keszthelyen immár negyedik alkalommal játszanak a párok, akiket egy útlevél is segít a teljesítésben. A kis füzetben a teljesítendő feladatokat láthatják, és ebben gyűjthetik a pecséteket is. Idén egy láncreakció nevű játékkal is készültek a szervezők, amelynek csak az első állomása ismert, a  további helyszínek az adott állomáson derülnek majd ki.

„Már elég jól a városra szabtuk, tehát már nagyon sok a helyi programunk, ami kifejezetten ebben a városban teljesíthető. Kicsit felhívjuk arra a figyelmet, hogy nem olyan egyszerű, tehát a választás, még amikor párt választunk, az még egyszerűbb rész úgymond, mert akkor a biológia dolgozik, de úgy gondolom, hogy ez a párkapcsolat ápolás, az egymásra való figyelem, az már a saját döntésünk kérdése. Ezt szeretnénk a párokban segíteni egy kis játékkal.” - tájékoztatott a program szervezője, Szebényiné Dr. Vrancsik Eszter.

A Láncreakció mellett eszperente versírás, közös kirándulás és borkóstoló is lesz, de a könyvtár is várja a résztvevőket játékos feladatokkal. Útleveleket a Tourinform irodában vagy a Balaton Színház jegypénztárában lehet felvenni a kalandtúra időtartama alatt. A program záró rendezvényére március 23-án kerül sor.

Regman Karola - Keszthelyi TV           

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötszázhúszonkettő
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés