KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-03-06 16:11
A választás tétje, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e
Címkék: Kövér László, Manninger Jenő, Fidesz, fórum, választás
Keszthely - „Arról döntenek majd április 8-án az emberek, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e” – ezt az Országgyűlés elnöke mondta tegnap Keszthelyen. Kövér László szerint sorsdöntő választás következik, mely előtt látszik, hogy az egyetlen politikai erő a FIDESZ-KDNP pártszövetsége, mely képes szembeszegülni azon törekvésekkel szemben, amelyek fel akarják számolni a nemzetállamokat az európai unió keretei között. A pártszövetség helyi lakossági fórumát az Amazon Ház Látogatóközpontban rendezték meg.

Manninger Jenő meghívására érkezett Keszthelyre az Országgyűlés elnöke. Kövér László elmondta, hogy a FIDESZ-KDNP politikusai a napokban kezdik meg országjárásukat. A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón a házelnök kifejtette, hogy a mostani parlamenti választás több ok miatt is sorsdöntő.

„Arról döntenek majd április 8-án az emberek, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e. Itt valójában az egyetlen politikai erő a FIDESZ-KDNP pártszövetsége, amelyik képes és hajlandó szembeszegülni azokkal az egyre nyilvánvalóbb, egyre nyíltabban megfogalmazott törekvésekkel szembe, amik föl akarják számolni a nemzetállamokat az Európai Unió keretei között. Egy Európai Egyesült Államokat szeretnének e helyett fölépíteni” - fejtette ki Kövér László. 

A Fidesz választmányi elnöke hozzátette: a brüsszeli tervek szerint ebben az elképzelésben a csökkentett hatáskörű államok nem dönthetnének arról, hogy kik éljenek az adott országban. Kövér László szerint megállapítható, hogy az ellenzéki politikusoknak mennyire nincsen semmilyen mondanivalójuk az ország alapvető problémáiról. Erre reflektálva Manninger Jenő azt a tavaly nyári esetet idézte fel, amikor egy gyanús szervezet migránsokat akart táboroztatni Zalában.

„Akkor egyedül én, mint képviselő – tehát a FIDESZ képviselője – és a polgármesterek álltak ki ebben a kérdésben, így meg is hiúsult a táboroztatás. Mások csak támadtak bennünket, így a Jobbik is és a Jobbik tévéje is alapvetően minket támadott ebben az esetben. Látszik is, hogy alakulnak…biztosan folynak a tárgyalások az indulásokról, mert itt a térségünkben ugyan összegyűjtötték a szükséges aláírásokat, de nem látjuk, hogy a baloldal kampányolna, nem tudjuk, hogy indul-e a baloldalnak a jelöltje, vagy visszavonják” - mondta el a sajtó képviselőinek a politikus.  

A sajtótájékoztatót követően került sor a pártszövetség helyi lakossági fórumára. Kövér László a választás tétjéről, tartalmáról, hazánk súlyáról és nemzetközi szerepéről, valamint a jövőképről osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel az Amazon Ház Látogatóközpontban.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötszázhatvan
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés