KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-03-06 16:22
Tartja ötödik helyét a Spartacus
Címkék: sakk, csapatbajnokság, Spartacus
Keszthely - Döntetlenjével továbbra is csoportja ötödik helyén szerepel a Spartacus Sportkör. A keszthelyi sakkozók a Sárvári Sakk Club SE-vel mérkőztek meg a hétvégén. A csapatbajnokságból két forduló van hátra, ezeken szeretné megerősíteni pozícióját Keszthely Város csapata.

A győzelem reményében ültek a táblák elé a keszthelyi sakkozók. Az NB II-es csapatbajnokság hetedik fordulójában rivális gárdával kellett megmérkőzni a Spartacusnak. Az utóbbi két évben kiegyenlített küzdelmet folytatott a keszthelyi csapat a sárváriakkal.

Szalai István, a Spartacus Sk elnöke. „Az utolsó két alkalommal meg tudtuk verni Sárvárt, szoros eredménybe az igaz. Előtte két éve meg ők győztek ellenünk, tehát hasonló két csapat, de azért győzelmet vártam.”

A győzelem nem sikerült. A mérkőzés döntetlennel végződött. A kiegyenlített viszonyokat jól tükrözi, hogy a hazaiak két legerősebbje – a fide mester Jansen Christof és Rezsek Győző is döntetlenre hozta a partit. Szalai István elmondta, hogy kis kisiklásnak értékeli a mérkőzést, de két forduló van hátra, amikor kiköszörülhetik a csorbát. 

„Pillanatnyilag az ötödik helyen van a csapat, ami megítélésem szerint egy jó helyezés, hiszen nagyon sok nagyváros csapata szerepel ebbe a bajnokságba – gondolhatok akár itt Győr, vagy Szombathely, Zalaegerszeg, vagy Ajka csapatára- Ez a jelenlegi ötödik hely, amit szeretném ha meg is tudnánk tartani – én akkor úgy gondolom, hogy Keszthely Város sakkcsapata jól szerepelt a bajnokságban” - nyilatkozta Szalai István. 

A következő fordulóban Szombathelyre utaznak a keszthelyiek. Jelen állás szerint kiegyezne ott egy döntetlennel a Spartacus. Az utolsó fordulóban a zalaegerszegi Csuti 2 csapata érkezik Keszthelyre. Szalai István szerint mindkét gárda változó erősségű csapatot tud kiállítani, ami nagyobb esélyt jelenthet a pontszerzésre.  A Spartacus a tavalyi bajnokságban az ötödik helyen végzett.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hetvenhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés