KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-03-12 17:47
Több mint 10 ezren támogatták aláírásukkal Manninger Jenőt
Címkék: Manninger Jenő, választás, aláírás, politika, ellenzék, Fidesz
Keszthely - Több mint 10 ezren támogatták aláírásukkal a választókerületben Manninger Jenőt. A Fidesz-KDNP jelöltje sajtótájékoztatón fejtette ki, hogy választások tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e. A politikus szerint látható jeleli vannak, hogy alakul a Gyurcsány-Jobbik koalíció. Manninger Jenő célja, hogy folytatódjanak a fejlesztések és tovább növekedjenek a bérek és a nyugdíjak.

A jelöltállításhoz szükséges ajánlások sokszorosát sikerült összegyűjtenie Manninger Jenőnek. A Fidesz-KDNP jelöltje a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kampányban tovább folytatják ezt a munkát.

"Támogató aláírásokat is gyűjtünk és most már összesen az én választókerületemben több mint 10 ezren támogatták ilyen formában is a Fidesz-KDNP jelöltjét, vagyis személyemet” - hangzott el a sajtótájékoztatón. 

A választások tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e – hangsúlyozta a politikus. Manninger Jenő szerint a legfontosabb kérdés most az, hogy biztonságban élhetünk-e. A politikus úgy látja, hogy a választókerületben – különösen Zalaszentgróton – alakul a Gyurcsány-Jobbik koalíció.

„Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy látható jelei vannak, hogy az egész ellenzék együttműködik és itt a probléma igazán a Jobbik és a DK együttműködése. Én arra számítok alapvetően, a legvalószínűbb az, hogy egy jelölt lesz a végén. Nem tudom még melyik, mert esélyesnek hirdeti magát a DK jelöltje is, körülbelül egyforma a pártok támogatottsága a DK és a Jobbik a felmérések szerint. De akár az LMP is indulhat, mert például egyedül csak ő plakátol.  Hát ezt majd meglátjuk, mi ezzel tovább nem foglalkozunk, hanem a saját kampányunkat végezzük, ami alapvetően arra épül, hogy az eddigi folyamatokat kívánjuk folytatni” - fejtette ki Manninger Jenő.

Hozzátette, hogy a bérek és nyugdíjak növekedését kell biztosítani. E mellett Keszthelyen nagyon fontosnak tartja a képviselő, hogy elindítsák azokat fejlesztéseket, melyekkel szebb, vonzóbb és még jobban élhető legyen a város. De céljai közt szerepel a falufejlesztési programok megvalósítása, a közlekedés javítása és a szociális tűzifa támogatás kiterjesztése is.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kilencszáznyolcvankilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés