KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-04-06 16:10
Kovács Viktória: eldurvult a kampány
Címkék: DK, Kovács Viktória, kampány
Keszthely - Kovács Viktória elmondta, hogy a legfontosabb, hogy a vak hitet a józan észre kell cserélni és a hallgatónak is markáns a felelőssége, hogy mit hisz el abból, amit a közszereplők állítanak. A női kvóta kapcsán kihangsúlyozta politikus, hogy több nőőre lenne szükség a magyar politikában.

„Abból indultunk ki, hogy Orbán, vagy Európa?” - Kovács Viktória elmondta, hogy ennek a kérdésnek a jegyében kezdték meg kampányukat az országgyűlési választásra. A DK országgyűlési képviselőjelöltje azt tapasztalta, hogy eldurvult a kampány. Azt viszont pozitívumként értékeli a politikus, hogy az ellenzéki pártok programjában sok a közös: 

„Tudnak együtt gondolkodni, együtt dolgozni, van egy minimum, amit közösen meg tudnának valósítani, de hát itt van az egyfordulós választás, ami miatt egy kicsit durvára sikerült ez a mostani kampány. De ami még aggasztóbb szerintem, hogy olyan rágalmak, olyan valótlanságok, olyan gyűlöletkeltéssé fajult ez a kampány, ami azt gondolom, hogy nem méltó. Ha azt mondjuk, hogy meg kell védeni ma Magyarországot, igen egyetértek, nincs kerítésbontás, a DK programjában nem szerepel. Kettő: meg kell védeni Magyarországot a gyűlölettől, az elhülyítéstől, a fanatizálástól.”  

Kovács Viktória a kampány során gyűjtött fontos tapasztalatának a felelősség kérdését nevezte még. Elmondta: a közszereplőnek van felelőssége, hogy mit mond, de markáns felelőssége van a hallgatónak, hogy abból mit hisz el, mennyire hagyja magát befolyásolni. Úgy fogalmazott: a vak hitet a józan észre kell cserélni. Ezt követően a női kvótáról beszélt a képviselőjelölt:

„A megyei napilapban megjelent ennek a választókerületnek a jelöltjeiből néhánynak a bemutatkozása. Láthatjuk, hogy tizenöt jelölt van és tizenötből egy nő van, tizennégy férfi. Úgy gondolom, ha meg kell állapítani, hogy milyen ma a Magyar közélet, a nők kevés szerepvállalása is tehet arról, hogy ilyen durva ma a közélet. Tehát úgy gondolom, hogy több nő kellene.”

Zárszóként Kovács Viktória felhívta a figyelmet, hogy el kell menni választani. Hozzátette: aki ezt megteszi, az elmondhatja magáról, hogy megcselekedte, amit megkövetelt a haza. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hétszázhetvenegy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés