KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-04-16 16:03
Lemondott Mohácsi József
Címkék: Mohácsi József, MSZP
Keszthely - Lemond elnöki tisztségéről és az MSZP-ből is kilép Mohácsi József. Az egykori országgyűlési képviselő és polgármester ma jelentette ezt be. Mohácsi József a 2002-es polgármesteri ciklusának kezdete óta volt a szocialista párt tagja. Döntésének oka a választás országos eredménye. A Pénzügyi, Jogi Bizottság elnöke független képviselőként folytatja önkormányzati munkáját.

Hosszas vajjúdás után hozta meg döntését Mohácsi József – hangzott el a sajtótájékoztatón. A párt leköszönő helyi elnöke a választások hivatalos lezárását kivárva jelentette be döntését. Mohácsi József kifejtette, elsősorban az országos eredmények miatt mond le tisztségéről és lép ki a pártból.

„A lemondásom oka ez a csúfos eredmény, amit elértünk és ebbe azért ki kell mentsem a helyieket, hisz itt mi ugyan a DK-ás jelöltet, Kovács Viktóriát támogattuk, ettől függetlenül bronzérmesek lettünk. Ő vele is mindent megtettünk, hogy szép eredményt érjen el, viszont országosan messze nem vagyok megelégedve az elvégzett munkával, ami a pártunkat illeti” - nyilatkozta Mohácsi József. 

Kiemelte, megmarad baloldalinak, de tovább kell lépni, itt az ideje a fiatalításnak. Az új elnököt felmenő rendszerben, az alapszervezettől a kongresszusig zajló választás dönti majd el, várhatóan júniusban. Addig a helyi szervezet elnökhelyettese, Brunner Tibor képviseli az MSZP helyi csoportját. Az önkormányzati képviselői munkát függetlenként folytatja Mohácsi József. 

„Szeretem ezt a várost és mindent a város érdekében. Bízzunk benne, hogy sikerre fogunk jutni. A gyerekes optimizmusom mindig is azt mondta, hogy egyszer talán sikerül egy olyan nagykoalíciót összehozni, ahol mindenkit az ország és a helyi, speciálisan engem a keszthelyi emberek sorsa érdekel, legyen munkahely, gyerkőc, fiatalok, a demográfiai hullámot egy kicsit állítsuk meg, sokkal több az elhalálozás, mint a születés. de ettől függetlenül lehetőségünk van, gyönyörű ez a város” - fejtette ki.

Nem csak Keszthely, hanem a társég szempontjából is nagy reményeket táplál a sármelléki ipari parki kialakításához Mohácsi József. Zárszóként hangsúlyozta, hogy mindent és mindenkor Keszthelyért fog dolgozni.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV   

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hétszáztizenhárom
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés